“Batman ei ole lahe. Spiderman on tegija”

Tahtsin ühele heale koostööpartnerile jõuludeks kinkida Batmani. Väga vahet ei olnud millist; peaasi, et ei oleks selline odav plastmassjurakas. Eriti äge oleks olnud mingi korralik figuriin/kujuke.

Kuna olin aga oma soovidega üsna hilja peale jäänud ning eBayst enam tellida poleks jõudnud, jäin lootma mänguasjapoodide peale. Midagi peaks ju ikka leiduma, eks? Aga ei – käisin/helistasin läbi XS mänguasjad, Kaubamaja lastemaailma, Karupoeg Puhhi, Jukud… Ei midagi.

Jukus küll olid mõned Batmani legod. Alguses tundusid need isegi sobivat, ent pärast piskukest järele mõtlemist otsustasin, et tahan siiski midagi rohkem “ühes tükis”.

Kõige üllatavam oli aga Stockmanni XS mänguasjadest saadud kommentaar. Ega ma päris täpset sõnastust enam ei mäleta, aga mõte oli umbes selline: “Oi, aga meil ei ole Batmani üldse. Batman ei ole lahe, kõige tegijam on ikka Spiderman.” Mis mõttes nagu?

Muidugi, Spiderman on tegelikult ka tore. Mäletan lapsepõlvest, et see oli esimene superkangelane, kelle multikat nägin. Mingilt vene kanalilt. Seal oli ta siis человек-паук, mille omakeskis “inimämblikuks” tõlkisime. Ja oi seda üllatust, kui telekas hakkas jooksma “Ämblikmees”. Kui võõras see kõla oli. :)

Igatahes, Batman ON tegijam kui человек-паук, öelgu mänguasjapoodide müüjad, mida tahes.

Lõpuks tellisin netist ikkagi midagi ära. Mis täpsemalt olgu saladus, kuna kingitus on veel üle andmata. Eile sain pärast 20-päevast ootamist küll paki kätte, ent sinna oli Batmani asemel taaskord üks teine tegelane pandud. Igavene jama sellega…

Võrdlemisi* tore on aga see, et oktoobri lõpus avas Tallinna kesklinnas, Ameerika saatkonna kõrval uksed selline kauplus nagu SNIKT. Neil ON Batmani kujukesi. Neil ON väga hea valik koomikseid. Ja neil on veel muud toredat fännikaupa.

* Võrlemisi, kuna avastasin sellise poe olemasolu siis, kui minu Batmani-jaht oli selleks korraks juba lõppenud. Järgmine kord enam ei jahi, tean kohe, kuhu minna.

Hetkel kauplus veel kosub ja laiendab oma valikut. Eks iga algus ole ju raske. Aga mida rohkem sõna levib ning mida rohkem neid üles leitakse, seda suuremaks kaubavalik muutub. :)

Visake pik nende Facebooki lehele ning minge ka kohale. Mina käisin ja lähen kindlasti veel. Ja võtke sularaha kaasa, kaardimakse hetkel veel ei toimi.

Päise pilt: http://www.comicvine.com/forums/battles-7/the-chronicle-trio-vs-spider-man-and-batman-1601898/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *