Lootsin saada tasuta kleepse, aga sain tüssu

Paar nädalat tagasi potsatas minu e-postkasti tore pakkumine. Tavaliselt ma spämmile ei reageeri, ent seekord otsustasin siiski härjal sarvist haarata ning pakkumisega kaasa minna.

Olgu öeldud, et seaduse mõistes oli kõik JOKK – kiri tuli mu ettevõtte inboxi ning ettevõtete üldmailile on teatavasti lubatud igasuguseid asju saata. Eraisik peab reklaami jaoks oma nõusoleku andma, ent ettevõtete puhul ei ole see vajalik.

Niisiis, kirjutasid mulle head inimesed:

 

Tervist

Me ei ole küll kunagi kohtunud, kuid ma külastasin Teie ettevõtte veebilehte. Tegelen GPS Autovalve müügiga. Paljudel minu klientidel on probleemiks ettevõtte autode kuritarvitamine töötajate poolt.

Siin on üks hea idee, kuidas Te saate tasuta ja lihtsa liigutusega oma autopargi kulusid oluliselt vähendada.

Nimelt väitis üks ettevõtte esmaspäeva hommikul oma töölistele, et nädalavahetusel paigaldati tööautodele GPS jälgimine. Meilt paluti ka väikesed kleebised auto küljeklaasile, mis kinnitasid igapäevaselt töölistele, et paigaldatud on GPS seadmed.

Ettevõtte sõnul vähenes kütusekulu sellel kuul 30% ja remondikulud 20% ning erasõidud kukkusid nulli. Hoiti kokku üle 1 500 euro kuus lihtsa liigutusega.

Kui Teile pakub huvi seda testida enda ettevõttes, siis saatke meile oma postiaadress kuhu saame saata tasuta kleebised ning jääme Teie edulugu ootama.

Lugupidamisega,
CarCops OÜ
Riho /…/
/…/
www.carcops.ee

 

Minu tähelepanu pälvis eriti väide “…külastasin teie ettevõtte veebilehte.” Kruvikeeraja OÜ koduleht aadressil kruvikeeraja.ee näeb välja täpselt selline:

 

Niisiis, kuna ilmselgelt ei olnud tutvutud ei meie kodulehe ega autopargiga ja kuna lubati tasuta kleepse, kirjutasin vastu:

 

Tere Riho!

Suured tänud kirjutamast.

Meeldiv, et olete nii põhjalikult eeltööd teinud.
Oleksin kleepsudest huvitatud küll. Kuna meie ettevõttel autoparki ei ole, siis võiksid need olla Elsa (Frozen) või printsessi teemalised.
Kleepsud võite saata:

Mia
/…/
Tallinn

Kindlasti annan pärast kleepsude saamist ka tagasisidet, kui rahule mu tütar nendega jäi ning kas see tõi ka mõningast kokkuhoidu.
Parimat,
Andres Jakovlev

 

Tänaseks on sellest möödas pea kaks nädalat, ent kleepse minu postkasti jõudnud ei ole. Sain küll mailile kinnituse, et minu kiri on kohale jõudnud ning sellega tegeletakse/vastatakse esimesel võimalusel. Või midagi sellist, ma ausalt öeldes päris täpselt ei mäleta.

Kaks nädalat on aga pikk aeg, selle aja sees oleksin võinud kokku hoida juba ca 750 eurot (kui kirjas olnud näites hoiti kuu ajaga kokku 1500 eurot).

Niisiis – sain tüssu. Kleepse ei saanudki. Millest on muidugi jube kahju, sest Mia oleks kindlasti rõõmustanud. Ja mõned oleksime kindlasti Iko mänguaotodele kleepinud.

 

Päisepilt: Mike Mozart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *