Miks Raimond Kaljulaid mind enam Instagramis ei laigi?

Mõni aeg tagasi käis meil lasteaias külas Raimond Kaljulaid. Ka lapsevanematele anti võimalus Põhja-Tallinna linnaosavanemale küsimusi esitada. Minul on ka härra Kaljulaidile üks küsimus – aga kuna see ei ole otseselt lasteaiaga seotud, jätsin ta sel korral küsimata. Nii et esitan selle nüüd oma blogis – miks Raimond Kaljulaid mind enam Instagramis ei laigi?

Vaadake, asi on selles, et minul on ka Instagramis konto. Aeg-ajalt lisan sinna ka pilte.

Vanasti (st eelmiste KOV valimiste eel) piisas mul vaid lisada pildi asukohaks “Kopli” või “Põhja-Tallinn” ja sisuliselt juba enne seda, kui pilt üles jõudis, oli Raimond Kaljulaid pildile oma südame peale löönud. Aga nüüd ei ole seda rõõmu enam ammu olnud…

Tegelikult tuleneb siit ka minu teine küsimus. Õige pea jõuavad kätte Riigikogu valmised, kus ka Kaljulaid kandideerib – kas on lootust, et ta hakkab mind enne valmisi jälle laikima? Kuna sedapuhku on Kaljulaid esinumbriks lisaks Põhja-Tallinnale ka Haaberstis ja Kristiines, siis kas on lootust saada laike ka seal tehtud piltide eest?

Ma loodan, et Raimond Kaljulaid võtab vaevaks ja vastab näiteks siia postituse alla kommentaarina. :)

 

Tegelikult oli omamoodi ka hämmastav see kiirus, millega laigid piltidele jõudsid. Valguskiirust vast ületada ei saa, aga selle lähedane pidi kiirus olema küll.

Ma arvan, et siin on kolm võimalikku varianti:

  1. Raimond Kaljulaid istus päevast päeva Instagramis ja laikis isiklikult kõiki pilte
    See tundub küll absurdne aga ei pruugi sugugi vale olla. Vabalt võis erakond keelata tugeval kandidaadil igasuguse tegevuse, mis võiks tema valimistulemust ohustada. Öeldi, et istu toas ja ära tee midagi. Et äkki keerad muidu käki kokku. No ja mis muud siis vaesel Kaljulaidil üle jäi, kui päevad läbi Instas scrollida.
  2. Kaljulaidil on assistent, kes istus 24/7 Instagramis ja laikis
    See variant mulle väga ei meeldi – ma arvan, et rahaga on targematki teha, kui maksta sarilaikijale. Aga no kuna Keskerakond andis omal ajal tööd ka reisisaatjatele ei pruugi mõte laigisaatjatest nii väga vale ollagi.
  3. Kogu töö tegi ära robot (mingi script), mis vajutas automaatselt igale uuele Põhja-Tallinnas tehtud pildile laigi
    Kui tõeseks ostuks see võimalus, oleks ma päris õnnetu. See tähendaks, et laigid on piltidel küljes küll, aga Kaljulaid ise ei olegi neid näinud. Ja seda, kas need päriselt ka Raimond Kaljulaidile meeldivad, ei olegi võimalik teada. Pealiskaudne värk – aga linnaosajuht, kes teeb oma tööd pealiskaudselt ja süvenemata ei ole ju mingi eeskuju.

 

Nii et kolmas oluline küsimus ka – kuidas said Kaljulaidi laigid välgukiirusel piltidele?

 

Olgu siinkohal ka öeldud, et kuigi ma ei ole Keskerakonna valija, ei ole mul Kaljulaidi kui Põhja-Tallinna linnaosavanema vastu mitte midagi. On näha, et elu edeneb. Ja kuigi päris kõik ei taha välja tulla nii hästi, kui loodetud, on ilmselge, et Raimond Kaljulaid on Põhja-Tallinnas toimuvaga kursis ning tahab hingega siinse elukeskkonna parandamisele kaasa aidata. Nii et kui ta Riigikokku valitaks ja peaks oma linnaosavanema ametikoha maha panema oleks mul päris kahju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *